Кулінарія

Пиріг з ковбасою і сиром на кефірі

Для цього пирога треба взяти такі продукти:

230 г борошна;
200 г кефіру (мінімальної жирності);
2 яйця;
½ ч. л. солі;
140-160 г сиру;
1 ч. л. розпушувача;
180-200 г шинки.

Приготування:
Підготувати сир і шинку, нарізавши їх кубиками 1×1 див.
Після чого в окрему ємність влити кефір, додати яйця, сіль,
і злегка збити масу виделкою.
Просіяне двічі борошно з’єднати з розпушувачем, і поступово, заважаючи по колу, всипати в рідку кефірно-яєчну масу. Перемішати тісто виделкою, щоб воно стало однорідним, всипаємо в кефірно-яєчну суміш борошно з розпушувачем і ретельно перемішуємо і кинути кубики сиру та шинки. В якості начинки, враховуючи власні уподобання, можна використовувати й інші продукти, наприклад, гриби, оливки, свіжий або розморожений горошок, зелень, болгарський перець. У змащену форму перекласти тісто. і поставити випікатися в розігріту до 180⁰С духовку приблизно 35-40 хвилин до золотистого кольору. Пиріг з сиром і шинкою чудово поєднується з соліннями, різноманітними соусами, овочевими салатами і зеленню.