Кулінарія

Цибульні кільця в особливій паніровці «сюрприз для чоловіка»

Чіпси під пиво – це так банально. . . чи То справа смачні і приготовані з любов’ю цибульні кільця в хрусткій паніровці! Справжній кулінарний подарунок!
Інгредієнти
Борошно – 135 г
Сіль – 1/2 ч. л.
Чорний мелений перець – 1/4 ч. л.
Перець-чилі – 1/4 ч. л.
Йогурт – 250 мл
Яйце – 2 шт.
Цибуля – 3 шт.
Масло рослинне – 20 мл
Чіпси – 100 г

Спосіб приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
У великій мисці змішуємо 1/4 ст. борошна, пів чайної ложки солі, 1/4 чайної ложки чорного і 1/4 чайної ложки червоного перцю.
В іншій мисці середнього розміру змішати йогурт, яйця і 1/2 гуртки йогурту + 2 столові ложки борошна. Віночком збиваємо до однорідного тіста.
Чіпси добре подрібнюємо.
Чистимо цибулю та нарізаємо на кільця шириною приблизно в сантиметр.
Вистилаємо пергамент на деко і змащуємо олією. Ставимо в гарячу духовку на 8 хвилин – поки масло не почне шипіти. А поки вивалюємо цибульні кільця в борошняної суміші з великої миски, потім занурюємо кожне кільце суміш з другої миски і даємо стекти зайвому. Потім вивалюємо кільця в подрібнених чіпсах. Готові кільця викладаємо на деко і випікаємо кожну сторону до золотистої скоринки по 8 хвилин в середньому. Посипаємо сіллю, поки цибульні кільця ще гарячі. Подаємо з будь-яким цікавим соусом: наприклад, грецьким, часниковим або горіхово-сметанним соусом соусом.