Дієтичний салат з капусти, огірків і кукурудзи
Літній салат з кукурудзяними зернятками, які будуть визирати з зеленої маси, як дрібні польові квіти на лузі.
Інгредієнти:
огірки 200 г
кукурудза консервована 150 г
капуста білоголова 100 г
масло рослинне 3 ст. л.
листя салату 1 пучок
сіль за смаком
Приготування:
Свіжі огірки вимити, відрізати кінчики. Шкірку можна видалити, якщо вона гірчить. Нарізати м’якоть брусками, спочатку вздовж, потім упоперек. Білокачанну капусту нашаткувати дрібно або крупно, пом’яти руками, якщо з’явився зайвий сік злити. Зелений листовий салат вимити, нарізати або порвати руками. Перемішати всі підготовлені інгредієнти в салатниці, додати консервовану кукурудзу без соку. Посолити страву за смаком, полити олією, перемішати.