Кулінарія та страви

Рибні млинці з червоною ікрою

Красива і смачна рибна закуска до будь-якого святкового столу! Ці млинці можна їсти без нічого настільки вони смачні, а начинка з твердого сиру з часником, ікра зверху доповнюють і завершують смак цієї страви. Такі млинці першими зметуть зі столу, так що готуйте побільше!
ІНГРЕДІЄНТИ
Для млинцевого тесту
Рибне філе – 500 гр.
Яйця – 4 шт.
Молоко – 100 мл
Борошно – 80 гр.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Розмарин – 1/2 ч. л.
Перець – 1/4 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.

Для начинки
Твердий сир – 200 гр.
Майонез – 4 ст. л.
Часник – 3-4 зуб.
Червона ікра – 3 ст. л.
Петрушка – 1/2 пучка
Кріп – 1/2 пучка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю, моркву і рибне філе нарізаємо невеликими шматочками і подрібнюємо блендером.
В молоко додаємо борошно, перемішуємо до однорідності, додаємо подрібнену цибулю з морквою, яйця, перемішуємо, з’єднуємо з рибним фаршем, в кінці додаємо спеції сіль, перець, розмарин та олія. Даємо рибному тесту постояти хвилин 10.
Один раз сковороду змащуємо рослинним маслом, тісто розподіляємо пензликом або лопаткою і смажимо млинці на середньому вогні хвилини 1,5-2 з кожної сторони.
Підготуємо начинку. Сир натираємо на дрібній тертці. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і об’єднуємо з сиром.
Остиглі млинці змащуємо сирною начинкою. Я починаю з млинця, який смажився першим, він вже охолов. Звертаю трубочкою, подравниваю краю, розрізаю кожен млинець на три частини. Викладаю на тарілку, зверху прикрашаю червоною ікрою, петрушкою і кропом.
Ось така яскрава, смачна і святкова закуска у нас вийшла, вона припаде до душі всім гостям без винятку, так що готуємо і насолоджуємося.